Personeelsleden zelf laten beslissen over het kerstpakket via ee

Bij het kiezen van kerstpakketten voor je werknemers wil je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Maar wat als j...

Geld besparen met dagaanbiedingen

Wist jij dat je geld kunt besparen en toch producten kunt kopen? Bespaar een flink bedrag door online de beste deals te vi...

Geld verdienen met spelletjes

Het principe van geld verdienen door middel van het spelen van spelletjes spreekt eigenlijk al voor zich. U speelt om een ...

Geld besparen met korting/cashback sites

Geplaatst op: 17-02-2014

Wist u dat u gemakkelijk geld kunt besparen op uw aankopen bij webshops die u nu al gebruikt? Korting en cashback sites worden steeds populairder, maar er zijn nog veel consumenten die geen weet hebben van het bestaan. Zij betalen zonder het te weten te veel bij hun vertrouwde webshop, terwijl ze korting kunnen krijgen zonder dat daaraan enig risico is verbonden.

Geld besparen met kortings/cashback sites, hoe werkt het?

Allereerst dient u uzelf te registreren op een korting en cashback site. Eenmaal geregistreerd kunt u via de speciale links naar de webshop gaan waar u altijd al uw aankopen deed. Voorbeelden van webshops die zijn aangesloten bij een cashback portaal:

  • Wehkamp
  • Bol.com
  • Bijenkorf
  • Mediamarkt
  • Zalando
  • V&D

Er zijn honderden webshops aangesloten bij zulke cashback portalen. Bekijk maar eens dit webshops overzicht op Eerstjames.nl.Eenmaal doorgeklikt naar de webshop van uw keuze kunt u gewoon rondshoppen zoals altijd. Wanneer u een aankoop doet ontvangt u: korting, punten, of een geldbedrag.

Hoeveel korting krijg ik?

Hoeveel u krijgt verschilt per webshop, bij Wehkamp ontvangt u bijvoorbeeld 4,5% korting. Die is overigens geldig bovenop bestaande acties!
Wanneer u punten ontvangt spaart u eveneens een geldbedrag op, 1 punt is namelijk €0,01 waard. U kunt het geldbedrag dat u opbouwt bij Eerstjames.nl laten storten zodra u meer dan €10,- heeft opgespaard.
Het cashback tegoed werkt op dezelfde manier, wanneer er meer dan €10,- opgespaard is kan het bedrag worden opgevraagd, waarna het op het opgegeven rekeningnummer gestort zal worden. Door al uw aankopen via een dergelijk netwerk te doen kunt u op jaarbasis enorm veel geld besparen!

Risico's

Het besparen van geld met korting en cashback sites is volledig risicovrij, het is dus slechts een extra handeling. Ook het afmelden van de service is een gemakkelijk proces, waarna u snel verlost bent van de dienst.