Geld verdienen met pokeren

Het verdienen van geld met pokeren is geen zekerheid, want er bestaat geen magische tip die u de mogelijkheid biedt om vee...

Online weddenschappen met gratis geld

Online weddenschappen zijn populair en u kunt er veel geld mee verdienen. Hoewel u online kunt wedden op diverse onderwerp...

Gratis krasloten geld

Veel kraslotenaanbieders verwelkomen nieuwe spelers door hen gratis speeltegoed te geven. Dit speeltegoed krijgen ze in de...

Gebruik productvergelijkers

Geplaatst op: 17-02-2014

Productvergelijkers zijn sites die informatie bij elkaar zoeken over een product dat door meerdere bedrijven / sites wordt aangeboden. Deze informatie wordt uiteindelijk in een systematische volgorde gezet waarbij de bezoeker direct een goed overzicht heeft over het product, de prijs ervan, en welk bedrijven / sites het product aanbieden.

Voorbeelden productvergelijkers.

Er zijn verschillende productvergelijkers in Nederland, maar welke de beste productvergelijker is, staat niet vast. Dit is namelijk erg subjectief. Zo kan een bepaalde lay-out al een afknapper zijn voor de ene consument, terwijl de ander het juist heel erg aanspreekt. De concurrentie tussen deze productvergelijkers is vrij groot, vandaar dat zij zichzelf continue proberen te ontwikkelen. Ze proberen zichzelf te onderscheiden van elkaar. Dit betekent dat u als bezoeker beslist het goedkoopste item kunt aanschaffen wanneer u zoekt via een goede productvergelijker. Bekende spelers in de prijsvergelijkingen zijn bijvoorbeeld kieskeurig en beslist. Deze bieden een enorm scala aan producten aan. Er zijn echter ook productvergelijkers die zich specifiek op een productgroep richten. Enkele voorbeelden:

 • Goedkope basis zorgverzekeringen vergelijken op www.webzorg.nl - Met de zorgvergelijker kiest u eenvoudig beste zorgverzekering.
 • Internet abonnementen zoals alles in een pakketten vergelijken op Nederland breedbandland - Met het alles in een vergelijk kiest u de beste internet abonnementen
 • Vergelijk het mobiel internet abonnement van Nederlandse mobiele providers met het vergelijk voor mobiel internet abonnementen van Foontje - Uit alle mobiele internet abonnementen kiezen wordt zo een stuk eenvoudiger.
 • Energieprijzen vergelijk voor de laagste tarieven? Na het afsluiten van een nieuw contract altijd eenvoudig overstappen. Energie51 voor een vergelijk voor energieprijzen - Energie vergelijken wordt met de stijgende energietarieven steeds belangrijker.
 • boeken prijs vergelijken met Boeknet - Boekwinkel overzicht met actuele prijzen van een boek.

Naast producten kunnen ook diensten websites goed online worden vergeleken. U ziet, het aanbod van vergelijkers is enorm divers en deze zorgen ervoor dat het maken van een keuze een stuk gemakkelijker kan zijn.

Wat maakt een productvergelijker goed?

Uit eerder onderzoek van consumenten zijn een aantal criteria naar boven gekomen wat consumenten graag zien op een prijsvergelijkingssite :

 • Bepaalde criteria kunnen invoeren waardoor zij sneller bij het zoek resultaat komen, i.p.v. het gaan zoeken binnen een bepaalde productgroep.
 • Een goede zoekhulp op de site zelf + beoordelingen van eerdere consumenten.
 • Een overzichtelijke pagina met een mooie lay-out.
 • Een pagina zien die goed te gebruiken is ( duidelijke, overzichtelijke tabs )
 • Uitgebreide product informatie van het product en de mogelijkheden.
 • Duidelijke foto's of ander beeldmateriaal waardoor zij een goed beeld kunnen krijgen van een bepaald product.