Geld besparen met korting/cashback sites

Wist u dat u gemakkelijk geld kunt besparen op uw aankopen bij webshops die u nu al gebruikt? Korting en cashback sites wo...

Gratis krasloten geld

Veel kraslotenaanbieders verwelkomen nieuwe spelers door hen gratis speeltegoed te geven. Dit speeltegoed krijgen ze in de...

Geld verdienen met spelletjes

Het principe van geld verdienen door middel van het spelen van spelletjes spreekt eigenlijk al voor zich. U speelt om een ...

Geld verdienen met enquetes

Geplaatst op: 17-02-2014

Uw mening is geld waard! Geld verdienen met enquêtes is geen fabeltje, maar werkelijkheid. Heeft u een sterke mening of juist niet? Dan kunt u nu uw persoonlijkheid omzetten in cash! U geeft antwoord op vragen over hele verschillende onderwerpen en ontvangt daarvoor een beloning! Op deze pagina zullen we u uitleggen hoe dit mogelijk is en waar u op moet letten.

Geld verdienen met enquêtes, hoe is het mogelijk?

In de huidige maatschappij is er veel vraag naar onderzoek, bijvoorbeeld voor het opstarten van ondernemingen of verbeteren van overheids- of bedrijfsprocessen. Onderzoeksbureaus bieden respondenten (mensen die de enquêtes invullen) een vergoeding, zodat ze een grote hoeveelheid respondenten opbouwen. Met een grote aantallen respondenten worden zij aantrekkelijk voor bedrijven en instanties die opzoek zijn naar snelle en betrouwbare onderzoeksresultaten. Daar kunt u uw voordeel mee doen!

Hoe werkt het?

Meedoen aan deze vorm van geld verdienen is erg gemakkelijk. U hoeft zich enkel in te schrijven bij één of meerdere onderzoeksbureaus. Inschrijven is ten alle tijden gratis en behoeft slechts enkele  gegevens. Eenmaal aangemeld ontvangt u automatisch periodiek een aantal enquêtes. De duur van deze enquêtes kan uiteen lopen van slechts enkele minuten tot een half uur.

Wat verdiend het?

Er zijn verschillende manieren waarop verdiend kan worden aan het invullen van enquêtes. Zo zijn er slechts enkele onderzoeksbureaus die uitbetalen in geld. Andere onderzoeksbureaus sparen punten op waar uiteindelijk cadeaus kunnen worden uitgezocht. Rijk worden met het invullen van enquêtes is  echter onwaarschijnlijk, de meeste onderzoeksbureaus stellen slechts een beperkt aantal enquêtes per tijdsvak ter beschikking.

Wat zijn de risico's?

De risico's voor het geld verdienen aan enquêtes zijn beperkt, er zijn echter wel een aantal feiten die u moet weten. Zo kunnen de persoonlijke gegevens die u heeft ingevuld tijdens de inschrijving worden doorverkocht aan andere onderzoeksbureaus. Ook zal het e-mailadres dat gebruikt is tijdens de registratie gebruikt worden voor het toezenden van e-mails die door velen als ongewenst worden ervaren.